Dekorera med en sockerblomma på varje och lite guldkulor (finns på kakburken. Blanda ihop glasyr-ingredienserna till en tjock, fluffig smet och spritsa ut på cupcakesen
Köpte ju en burk marshmallows fluff när jag gjorde mina Whoopie Pie förra veckan, tänkte att det består ju bara mesta av äggvita och socker, ja och även smakämnen och majsmjöl, så det blir ju billigare att göra själv, gott blev det och går fort och enkelt att göra själv
Det blir ingen angenäm färg på fluffet så jag färgade det med rosa pastafärg / hushållsfärg. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
Marängfrosting är härligt fluffigt och lent. Knepet för att lyckas med hallonmarängfrostingen är att det är viktigt att ha rumstempererad smör och att du tålmodigt vispar den ända tills den har svalnat till rumstemperatur
Vispa smöret och sockret fluffigt i en annan bunke. Chokladcupcakes. Rör sedan i mjölblandningen lite i taget, varva med skvättar av mjölken och crème fraichen
Då sockersmeten är brännhet brukar jag ha bunken jag vispar fluffet i en större bunke/diskhon med iskallt vatten för att hjälpa till så att fluffet svalnar fortare
På många bakforum på Facebook och i många bloggar så frågar många sig ”Vad är fluff. Man kan göra fluff på det mesta och här kommer två grundrecept, den ena gäller chokladgodis och det andra godis som innehåller gelatin
Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp. Häll långsamt hälften av mjölkblandningen i mjölblandningen medan du vispar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.