CHOKLADBOLLAR. Alla kommer väl ihåg att som barn fick för mamma att slicka fingrar och skål och till och med äta av degen utan att mamma höjde på ögonbrynen
Blanda försiktigt runt med händerna. krama lite med händerna så att det klumpar sig lite. Blanda runt och krama med händerna så att det klumpar sig lite
Om man inte vill använda pärlsocker går det lika bra med kokos, nötter eller strössel. Detsamma gäller vad man smaksätter sina chokladbollarmed, man behöver t
) Nu har jag äntligen haft lite tid och testat Hus utstickarna, Patchwork cutters bårder mm, Kitchen Craft Marshmallows fondant (som var väldigt god och superlätt att jobba med) och Metallicfärg silver som var väldigt smidig att använda i och med att den är färdigblandad så man bara kan måla direkt på =)
Italienska köttbullarBlanda 500 g nötfärs med 1 tsk salt och 1 krm peppar. OreganokötbullarBlanda 0,5 dl ströbröd med 1 dl vatten och låt svälla i tio minuter. Vitlöksdoftande köttbullarBlanda 500 g nötfärs med 2 pressade vitlöksklyftor, 2 msk potatismjöl, 1 tsk salt och 1 krm peppar
Felicia rullade chokladbollarna. Frida rullade sen fast strössel på alla bollarna. 300g Rumsvarmt smör 3 dl socker9 dl havregryn9 msk kakao 2 msk vaniljsocker2 msk kaffe (eller vatten)Mixa alla ingredienser (eller rör noga i hop så att det inte blir några smörklumpar, om du inte har någon bakmaskin
Ett internationellt julbord med en blandning av olikasorters rätter. Tacoskal fyllda med äggröra och rökt lax toppad med rödlök och dill som Noven gjorde och var riktigt goda
Givetvis kan man ha räkor i fiskgrytan men de kan också vara med i en god förrätt. Så efter lite funderande blev det Piroger med hjälp av Frias helt fantastiska smördeg (glutenfri och mjölkfri)
Blanda i risvinägern som du har rört ihop med sockret. Vi gjorde tre olika sorter. Låt det rinna av och lägg det i en gryta med 8 dl vatten. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.