Och visst låter det lockande med en kaka som varken är mjuk eller hård, utan ett härligt mellanting. Jag ska inte sticka under stol med att de kanske inte blev precis som de skulle, jag behöver nog finslipa lite på min teknik och kanske receptet
Detta är chokladwhoppiesmed en krämig choklad och mintfyllning en njutning till kaffet. Avsluta med att hälla i mjölken och rör om försiktigt tills allt är blandat (OBS
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Att dricka varm choklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Vispa grädden och bred över och strö till sist flisad choklad överst. Lägg den oöppnade burken (ta bort pappret först) med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten
Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.