Det här är ingen vanlig banankaka, utan en saftig, kladdig kaka med underbara bitar av choklad. I originalreceptet ska det vara mörk choklad, men den här gången hade jag ingen mörk choklad hemma utan tog en blandning av hackad daim och hackad vit choklad
Blanda i hackad mörk choklad. Min mamma sa att det var den godaste kakan honnågonsin har smakat, ocheftersom den var uppäten bara någon dag efter så litar jag på det
Kakan är riktigt god med valnötterna ochchokladen. Men för att tacka våra fina grannar för att vi har fått våldgästa de ochockuperat deras soffa så tänkte jag att en banankaka är perfekt att ge bortsom 'Tack'
Bakade en för mig ny sortsoch lite annorlundabanankakahäromdagen. Dekorera med smält choklad eller glasyr (florsocker utrört med lite vatten) Låt svalna något innan du skär längderna i lagomstora bitar
Istället för att kasta de där bruna bananerna i frukskålen som ingen vill ha kan de få nytt liv i en banankaka med chokladbitar – klimatsmart, glutenfritt ochgott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.