Tillsätt saffran ochmjölkoch låt degspadet bli lite kallare än fingervarmt. Vansinnigt goda och saftiga bullar med saffran, mandelmassa och vit choklad
Jag hade sett en tjusig marmorerad kaka framför mig, men tji fick jag när min choklad var lite för varm vid tillsättning ochchokladsmeten därför blev tjockare och tyngre än den utan choklad
Risflingorna kan bytas mot glutenfria havregryn, boveteflingor, hirsflingor eller quinoaflingor, och för att göra pajen laktos- eller veganvänlig använder du en mjölkfri vit chokladoch byter det vanliga smöret mot laktosfritt eller mjölkfritt alternativ
Den här lättfixade efterrätten - som passar lika bra till fika - hjälptes Lilla I och jag åt att göra när vi skulle få påhälsning av en god vän förra veckan
Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölkoch ägg i skålen. Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv
Saftiga, med smakrik chokladoch krämig topping är ju bara för gott. Alltså detta är det bästa receptet du kan hitta på mocha cupcakes och det som är ännu bättre, de är helt glutenfria
Riktigt goda, speciellt med ett glas iskall mjölk till. Riv chokladenoch blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri ochglutenfri. Smörj och bröa formen med mjölkfritt margarin och finmix
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos och vit choklad
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Jag utvecklade det här receptet efter Apelsin ochchokladkakan som jag tidigare lagt upp recept på här på bloggen
Mullbären, som är av märket Holistic, och som jag köpte i hälsokostbutiken i PUB-huset i Stockholm, kan bytas mot andra bär, t ex tranbär, lingon, blåbär, aronia
Tillsätt saffran ochmjölkoch låt degspadet bli lite kallare än fingervarmt. Saftiga och fina saffranslängder med en oemotståndlig fyllning av mandelmassa och vit choklad
Hacka chokladenoch smält i mikro eller över vattenbad. Smält smöret och häll i en bunke. Ringla chokladen över kakan och strö över nötterna, låt stelna
Har du inte mandlar eller bovete hemma, går det bra att byta ut dessa mot andra nötter eller frön - ta det som finns hemma, men håll dig inom mängderna som jag angivit, så ska du se att det blir bra
Blanda havregryn, kokosflingor, mandelspån och hackad vit chokladoch strössla över jämnt. Jag fortsätter mitt utforskande av frysen och undersöker vilka hemligheter den sitter och tjuvhåller på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.