De här goda chocolatechipcookies kommer från Manuela. Åh va gott det är med kakor, eller hur. Amerikanska kakor är ju lite annorlunda om man jämför med de klassiska svenska mördegskakor
Om kakorna känns mjuka efter att gräddningstiden är klar kan man stänga av ugnen och ha dem inne en stund längst ner med luckan på glänt på eftervärmen , då torkar de och blir hårda utan att bli brända
Att använda kikärtor och vita bönor som mjölersättning är inte bara gott utan även rikt på protein, smart för miljön och gör kakorna väldigt näringsrika
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
CHOCOLATECHIPCOOKIES. Då jag tycker om cookies så ville jag ge dem en chans till. I lördags kväll när W var lämnad i stallet och L hade åkt iväg och det bara var jag och M hemma så blev jag sugen på att baka något enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.