Nu ska jag snart återgå till lite soffor, möbler, taper och alla dessa nyanser av vitt. Gillade ni min Very Cherry ChocolateCake, så är den här några strå vassare
Nu ska jag gå och fota en alldeles underbart god vit choklad cheesecake som jag gjorde igår. Double ChocolateCake200 g rumsvarmt smör270 g strösocker3 ägg60 g kakao300 g vetemjöl½ tsk bakpulver1½ tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker1 tsk salt3 dl iskallt vattenSätt ugnen på 175 grader. Smöra och mjöla två formar som är 20 cm i diameter. Fördela smeten i formarna och grädda ca 35-40 minuter. Ta ut när en provsticka kommer ut ren och låt svalan i formen ca 20 minuter innan de stjälps upp och får svalna helt på bakgaller
Chocolate lava cake, men underbar salt kolafyllning som bara vällde ur när man satte skeden i kakan. Såg ett program av The little Paris kitchen häromdagen, och blev helt superchokladsugen
Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Sätt en bit bakplåtspapper i botten av en liten springform på 12-cm, och tryck ut degen
Mängden ingredienser för detta recept är anpassat till en liten brödform på ca 8X18 cm, du som vill göra i en "normalstor" brödform kan öka ingredienserna med kanske drygt 50%, och öka gräddningstiden med några minuter (jag rekommenderar att alltid känna med en sticka). Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie/bakplåtspapper, fördela i smeten och grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter
dark chocolate, chocolate fudge sauce, meringues or other goodies for toppingHow to. For this cake you will only need two or three layers so if the fourh layer magically disappear I won´t tell
Innan jag tar itu med dagens bestyr, eller snarare fortsätter med dem, så ska jag få ner och in denna underbara tårta på bloggen så fler kan njuta av den
Det var inte alls särskilt svårt, men jag tror att om jag ska fortsätta göra kakor i flera våningar måste jag investera i flera springformar i samma storlek för att effektivisera baket
Köp björnbären till tårtan frysta – de behåller formen och konsistensen bra efter att de har tinat. Chocolate Layer Cake (glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker)
Lägg en rundel av bakplåtspapper i botten av varje form. Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Devils chocolatecake. Då fika gästerna älskar choklad föll det på en Devil's Chocolatecake. Jag skulle bjuda på lite fika och kände för att baka en tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.