Har redan lagat två av hans recept och jag tänkte börja med att bjuda er på en riktigt fredagsrätt, kan gott och väl ersätta den vanliga tacosen tycker jag
Sommarens skörd av chilli blev massiv, minst sagt. Jo, man gör inlagd chilli. Så vad gör man då med över 20 frukter på varje planta x 5 plantor. 200 gram chillifrukt. Skölj chillin och skiva i 5 mm tjocka skivor. Lägg ner chillin ochlåt småsjuda ca 5 minuter. 200 gram chillifrukt
Servera i skålar med en stor klick crème fraîche, lite extra koriander och plattbröd. Gör så här. Stek chili, ingefära, vitlök och lök i ett par minuter för att få färg
Put your pan on the hob over a medium heat. Taste a bit of the chilli and season. Leaving your chilli to stand is really important as it allows the flavours to mingle
Chilli con carne med smak. Idag bjuder jag er på en härlig chilli con carne. är i Sydamerika ett måste med choklad denna rätt, och jag kan inte annat än
Not for the faint-hearted, this fiery, hot curry is made with a spicy chilli masala paste. Put the tomato purée, chopped garlic cloves, fresh green chillies and the dried red chillies into a food processor or blender
Denne er ganske mild, så man kan med fordel tilsette mer chili, men man må kanskje se det an hvis den skal serveres til barn (skjønt jeg har en toåring som elsker mat med futt i)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.