Jag gjorde fyra små pajer, men det går såklart lika bra att göra pajen i en vanlig stor pajform. Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)MerKlicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Pensla bullarna med ägg och stick ner russin om du vill. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blir väldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Och lite annat att skölja ner det med. Färskosten med dill & gräslök passade jättebra i den här såsen. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Tillsätt mjölken, grädden, smula ner grönsaksbuljongen och tillsätt bacon. - smaka av. Ädelost mängden kan du variera, halvera mängden om du tycker att osten är förstark i smaken
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.