Chiligryta ála Aujalay
Cannolis Blogg
Cannolis Blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g högrev
  • 1 st gul lök, skalad och finhackad
  • 4 st vitlöksklyftor, skalade och hackade
  • 1 st grön/röd chili, finhackad
  • 100 g varmrökt sidfläsk/bacon
  • 3 msk tomatpuré
  • 0.5 msk kakao
  • 0.5-1 msk spiskummin
  • 1 tsk oregano, torkad
  • 1 tsk timjan, torkad
  • 5 dl rött vin
  • 100 g vita bönor
  • 100 g kikärtor
  • 100 g borlottibönor
  • Persilja, finhackad
  • Salt, efter smak
  • Svartpeppar, efter smak
  • Olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.