Chiliglaserad kotlett med stjärnanissky och myntakräm
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 benfria fläskkotletter
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Glaze
  • 2 msk oystersås (finns på hyllan för asiatiska varor)
  • 1 msk sambal oelek
  •  
  • Sås
  • 2 dl rött portvin
  • 2 stjärnanis
  • 1 schalottenlök
  • finhackad
  • 1 tsk riven färsk ingefära eller 1 krm malen
  • 1 oxbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  •  
  • Myntakräm
  • ½ gurka
  • 1 krm salt
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 5 myntablad
  • strimlade
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.