Chiliflakes, ingefära, matvetesallad & chokladbollar
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • hasselnötter
  • pistagenötter
  • kokos
  • solrosfrön
  • 2 tsk chili flakes
  • 4 port matvete
  • 200 g serrano skinka, (även himla gott med varmrökt lax eller pocherade ägg)
  • 150 g bladspenat
  • 1 mogen avokado
  • några tomater
  • vinegrette – olja, ingefära, chili, vinäger, salt & peppar
  • chiliströssel
  • 1 dl hasselnötter
  • 1/2 dl av vardera solrosfrön, kokosflingor och kallt kaffe
  • 1 1/2 mjuka dadlar
  • 3 msk kakao
  • 1 tsk chili flakes
  • 1 tsk ingefära
  • 1/2 dl pistagenötter
  • 1/2 dl kokosflingor
  • 1/2 tsk chiliflakes

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.