Goda filodegssnurror med smak av chilicheese. Lägg ett ark filodeg på ett bakbord och täck de andra filodegen som du inte använder med dubbla kökshanddukar
Så älskar ni chilicheese lika mycket so jag kan jag rekommendera denna super duper goda ostsoppa. Underbara chilicheese favoriten i en ny tappning gjordes här i lördags till förrätt
Riv osten fint. Låt jalapenos rinna av väl. Blanda alla ingredienser utom jalapenos. Gör små bollar av smeten och stoppa i lite hackad jalapeno i varje boll
De här blev riktigt goda - jag gjorde dom till min chilicheese-älskande man för att han står ut med alla utbrott när någonting inte blir som det jag tänkt, när han snällt springer iväg till affären för att jag akut kommer på att jag behöver någonting i mitt plötsligt spontana hopkok utan att noggrant tittat i skafferiet först och provsmakar allt jag behöver få provsmakat
Sikta över mjölet och späd med vätskan. Smaka av med kryddorna. Pensla med uppvispat ägg. Fräs lök, champinjoner och paprika i smör tills de blivit mjuka
Ta upp lagerbladen och häll upp soppan i två skålar. Tärna baconet och stek det i en gryta med olja. Låt lök och purjolök fräsa med baconet tills löken är mjuk
Lägg kompotten i timbalformar och täck med smördegen. Pensla med ett uppvispat ägg. Nagga locket med en gaffel så den inte reser sig för mycket vid bakningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.