Skär kycklingen i mindre bitar och lägg de sedan i äggsmeten. igår hade jag tyvärr inte tid att lägga in receptet för det som kan ha varit det godaste jag ätit på länge, alltså verkligen, ojojoj vad gott det var
Vispa upp ägget i en annan djup tallrik. Igår testade jag ett nytt fredagsmys, chickennuggets. Skär kycklingen i mindre bitar (jag köpte färdigskurna minutskivor)
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Lägg i den finhackade koriandern och muskoten och presa över citronen
Skär purjolöken i strimlor och lägg över kycklingen,. Lägg över i ugnsfast form. Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god
Vänd kycklingbitarna i smeten (se till så den fastnar). Vispa upp äggen lätt till paneringen. Skär kycklingen i bitar, ca 2X2 cm stora. Lägg ner kycklingbitarna och låt stå kallt ca 3-4 timmar. 3 kycklingfiléer à 125 g. ca 3/4 dl matolja. 2 ägg. 3/4 dl vetemjöl
Kontrollera att kycklingen är genomstekt dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag. Vänd kycklingdelarna i olja, uppvispat ägg och krossad grillchips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.