Jag åt min som frukost men den passar lika bra till mellanmål. Jag gör inte så ofta chiapudding utan använder mina chiafrön till att strö över gröten/yoghurten men den här var helt grymt god
Visst är det fantastiskt när man kan äta samma sak till frukost, mellanmål och dessert. Den här frukost-mellanmåls-desserten är både nyttig och god, dessutom kan du variera den med olika bär så den behöver inte smaka likadant varje gång
En god och nyttig variant till chiapuddingen, är pudding som görs på psylliumfröskal. En betydligt billigare variant som du kan variera i det oändliga vad gäller smaksättning
Denna typ av frukost/mellanmål gör jag ganska ofta skulle jag säga. Ungefär varje dag. Jag äter den mest som en yoghurt med frebacos havreringar i som ni kan se på bilden
Såhär gjorde jag min chiapudding, men du kan ändra vätskan till vad du vill. Chiapudding med kanel, det är vad jag äter till frukost idag för att testa lite nyttigare alternativ
Jag kommer att äta denna goda chiapudding till mellanmål på jobbet idag. (Du kan ställa burken med chiapudding i kylskåpet övernatten och sedan ta fram den till frukost)
Perfekt litet frö att toppa sin frukost med, eller ha som bas i en pudding. Jag gillar ett smidigt mellanmål, som är gott, gör gott och går snabbt att göra
Mixa 1 minut och sila, använd en chufamix för ett perfekt resultat. Hirsmjölk med hasselnötter. Hirs är mycket näringsrikt och innehåller mycket kalcium
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.