Chiantibrässerade, fyllda lårkycklingfiléer med pappardelle
SMASKENS.NU
SMASKENS.NU
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chiantibrässerade, fyllda kycklinglårfiléer
  • med pappardelle (8 portioner)
  • Fylda kycklinglårfiléer
  • 150 gram rå salsiccia, inkråmet (till exempel från mina favoriter Sandströms)
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 1 stor schalottenlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 ägg 0,5 dl bladpersilja, finhackad
  • 2 msk timjan, finhackad
  • färskmalen svartpeppar
  • 12 färska kycklinglårfiléer (ett stort paket 900 gram)
  • smör och olivolja till stekning
  • Sås
  • 2 msk olivolja
  • 200 gram finskuren pancetta (eller 50 gram finskuren bacon)
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 4 vitlöksklyftor, rivna
  • 5 dl Chianti
  • 1 Knorr fond du Chef kycklingfond
  • 2 burkar krossade tomater
  • 2 lagerblad färskmald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.