Det här med månadens kökskreation. Och det är mina tema-veckor som jag har haft. Så vad jag skulle vilja är att ni kommer med förslag på vad jag kan ha för teman
En smarrig halloncupcake med inslag av kokosoch vanilj. Kan även meddela att sista fotograferingen till boken gjordes i helgen så nu är det dags att börja redigera bilder och sätta ihop boken
) En kombination av vanilj, smält vit choklad, chiapudding ochkokosgrädde på en botten av cashewnötter, blåbär och acai toppat med en blåbär- och acaisylt
Tillsätt äggulorna och mjölet blandat med bakpulver, kardemummaoch salt. Det är med andra ord Lars som får stå för grävandet och pysslandet i trädgården
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. (Gluten- och sockerfri. Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
En burk med rabarber står och är ledsen i frysen. Jag har ju redan gjort en rabarbermarmelad på bloggen, men denna blir lite annorlunda medkardemumma i
Häll sedan upp på (väl rengjorda) burkar, på med locket och förvara i kylen. Testa du med. konsistens och smak till tusen, här sätter endast fantasin gränserna
Grovhacka bären och häll ner dem med. Därför tänkte jag dela med mig av receptet till er nu. Smält kokosoljanoch häll ner den och honung i granola mixen
Idag har jag och Amanda tillsammans med några goda vänner besökt en minst sagt populär loppmarknad. Visst är det underbart med äppeltider för det finns ju så mkt man kan göra med dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.