Hacka löken och låt den gå med i stekpannan ett par minuter. Rensa och skiva champinjonerna. Stek svampen i smör tills vätskan har kokat in och champinjonerna fått fin färg
Lägg alla ingredienser till dressingen i en liten glasburk med lock. Lägg i champinjoner, citronsaft och stek alltsammans under omröring i 7-8 minuter, på medelhög värme. Blanda champinjonerna med paprika och dressingen i en salladsskål, täck med plastfolie och låt marineras i minst 2 timmar i kylskåpet
Blanda champinjonerna med såsen. Lägg champinjonsalladen ovanpå. Servera med bröd. Champinjonsalladen kan förberedas fram tills det är dags att lägga upp den på grönsalladen
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
Riv morötterna och rör i dom tillsammans medsolrosfrön och salt. Morotsfrallor medsolrosfrön, 12 st50 g färsk jäst50 g smör5 dl vatten2 morötter (ca 130 g)1,5 dl solrosfrön1 msk saltca 15 dl vetemjöl(gärna Manitoba Cream som är väldigt proteinrikt och ger ett större och fluffigare bröd)1 ägg till pensling1. Pensla frallorna med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen 12 minuter. Morotsfrallor medsolrosfrön, 12 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.