Hacka löken och låt den gå med i stekpannan ett par minuter. Rensa och skiva champinjonerna. Stek svampen i smör tills vätskan har kokat in och champinjonerna fått fin färg
Lägg alla ingredienser till dressingen i en liten glasburk med lock. Lägg i champinjoner, citronsaft och stek alltsammans under omröring i 7-8 minuter, på medelhög värme. Blanda champinjonerna med paprika och dressingen i en salladsskål, täck med plastfolie och låt marineras i minst 2 timmar i kylskåpet
Blanda champinjonerna med såsen. Lägg champinjonsalladen ovanpå. Servera med bröd. Champinjonsalladen kan förberedas fram tills det är dags att lägga upp den på grönsalladen
Ät med fördel kallt efter att ha stått i kylen ett tag, men funkar också varmt. Ovan med kycklinglårfilé och torrsenap i örtdressingen 3-4 st kycklingfiléer
Lammytterfilé medörtdressing. Det beror på att mitt första möte med lamm var i maträtten får i kål som min mamma lagade när vi var små, det smakade ullstrumpa
Mixa avokado, örter, vitlök, rödlök och tomater med en stavmixer, blender eller matberedare till en slät massa och tillsätt önskad mängd chili och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.