Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Spenat är rikt på järn och vitaminer så det är perfekt att kombinera det med pasta, något som alla barn älskar, så får man i dom lite nyttig spenat också
) Lax- och spenatpastamed färsk basilika. Låt haricot verts koka med den sista minuten. Krydda med salt och peppar och lägg ner i såsen och låt sjuda tills fisken är klar
Krama ur den tinade bladspenaten lätt och fräs den i olivoljan med vitlöken. Blanda i den kokta pastan, rör i matlagningsgrädden, smaka av med lite salt
Broccolin kokas sedan upp och blandas in med pasta och de pressade vitlöksklyftorna. Pastan pyntas sedan med mozzarella och slängs in ugnen 35 minuter på 200 graders värme. 500 g spenatpasta
Kokt broccoli, citron, grönsallad med groddar, rödlök och paprika. Ta upp laxen och fyll pannan med spenat, fräs lite och häll på grädde, pressad vitlök, buljong, sambal och smaka av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.