Champinjoncarpaccio med jordärtskockschips, parmesan, nötter och citronmajjo
chiliconkarin
chiliconkarin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 250 g champinjoner
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • peppar och salt
  • 25 g hasselnötter
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 25 g parmesan
  • JORDÄRTSKOCKSCHIPS
  • 100 g jordärtskockor ( ta lite mera för de är grymt goda ;-)
  • 5 dl frityrolja
  • CITRONMAJONNÄS
  • 1 äggula 1 tsk dijonsenap
  • 1/2 citron, rasp och saft
  • 1-2 dl neutral olja
  • några stänk tabasco

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.