2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Hacka löken, baconet ochchampinjonerna. Igår bestämde jag mig för att jag ville fira livet med en riktigt lyxig och god pastarätt som min pappa brukade laga rätt så ofta
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjoner med bacon och smak av timjan. Champinjonerna är allra godast lite ljumma, men kan också ätas kalla
Gör såhärTa av stammen från champinjonernaoch mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Stek champinjonerna ganska hårt = extra gott. Ni vet väl att det finns många fler sätt att göra saker och ting krämiga, än att blanda ner en massa smör och grädde
Fördela champinjoneroch sparris över pizzan och droppa lite olivolja över. Skiva champinjonerna. Och det rycket gör vi med en riktigt god pizza som är både vegetarisk och glutenfri
Häromkvällen såg jag att jag hade en del färska champinjoner i kylen som behövde användas, och eftersom att jag inte tycker om att slänga mat så bestämde jag mig för att experimentera lite med dessa
Marinerade champinjoner. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.