Dessa produkter använde jag för att göra mitt sockerfria chokladgodis med nötter ochtorkade bär (förutom kokosflingorna och rålakritspulvret, där ångrade jag mig i sista sekunden)
Grovhacka bären och häll ner dem med. Därför tänkte jag dela med mig av receptet till er nu. Hacka hasselnötterna och häll alla torra ingredienser i en skål
Den här gången fick lite jordnötssmör och en del torkade bär följa med ner och det blev gottigott. Jag tycker att det finns en del goda müsli att köpa i butik men många innehåller mycket socker och jag vill gärna ha min mindre söt och ha kolla på vad som är i den
Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Pensla med lite ljummet vatten, och strö över fröblandningen. Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Dessa minipavlovor med smak av limegrädde och färska bär är supergoda och lätta att göra. Gärna med lite högre kanter så det bildas en "grop" i mitten där fyllningen kan läggas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.