Halvera kycklingfiléerna. Servera med en god sallad och till exempel ris eller klyftpotatis. Vänd kycklingfileérna i mjölet och bryn sedan runtom i stekpanna
Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg. Blanda grädde, cremè fraiche, chilisås och ostronsåsen
(Jag sänkte temperaturen strax innan potatisen var riktigt klar och lät den stå kvar i ugnen tillsammans medkycklingen)Rör ihop crème fraiche, sweetchilisås och finhackad vitlök till såsen
Vill man variera sig kan man smaksätta sweetchilisåsenmed koriander eller apelsinskal. Rör ihop kallt vatten med en matsked majsstärkelse (det är viktigt att det är kallt så att det inte klumpar sig)
Koka upp vatten till nudlarna och lägg i dem när du börjar bli färdig medkyckling woken. Lägg kycklingen i en het panna och bryn den hastigt under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.