Om du ska gör chozion så mortlar du vitlöken och blandar den med sherryn. Du behöver. Både salsiccia Di Calabria och spansk chorizo stoppas i vanliga grisfjälster vilket gör att dom torkar snabbare
Santa marias ekologiska tycker jag funkar toppen. Jag gör nästan alltid min chiagröt på egengjord cashewmjölk eller utspädd kokosmjölk eftersom att den då blir gräddig, len i smaken och mättar bra
Att såsen är di magro betyder att den … Läs mer → . Den gamle ungkarlen Artusi liknar den här pastasåsen vid en ung kvinna som vid första anblick inte ser särskilt bra ut, men vars skönhet framträder när man tittar på henne en längre stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Mixa den frysta bananen och proteinpulvret tills du har en krämig glass. Eventuellt kan du tillsätta en liten skvätt vatten om det behövs för konsistensens skull
Rätterna tar igenomsnitt en halvtimma att laga ochdu kommer sedan ha en smakrik rätt framför dig. Vill även tillägga här att jag egentligen är emot färdiga kit av detta slag och var alltså därför skeptisk först men vart positivt överraskad och även jag har mina dagar då jag inte orkar göra precis allt själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.