En cassoulet är fransk bondmat när den är som bäst. Traditionellt är cassoulet ett riktigt långkok med lamm, kryddig korv, rökt fläsk och vita bönor i en örtig tomatsås
Cassoulet (allt-i-ett-gryta). Kommer du ihåg att jag körde Snålseptember förra året. 2000 spänn för all mat för oss båda hela månaden var målet, om jag inte minns fel
Man kan hitta cassoulet (en gryta med bönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
Tänk bara på fransk cassoulet. Det här tar lite tid men är väldigt enkelt och blir mycket gott. Att blanda olika sorters kött, särskilt i en köttgryta kan blir väldigt gott
Det här är en enklare cassoulet än den jag gjorde sist. Den heter Cassoulet au Beurre de Cascogne och namnet kommer av att man rör ner ett kryddsmör med vitlök och persilja i slutet
Recept. Isaacs. mån, 2013-08-19 20. 00. 40min. (0). 1. Hacka zucchini, selleri, lök och vitlök. 2. Stick små hål i korven och stek i halva mängden smör och olja i en stekpanna tills gyllenbrun runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.