Cassoulet
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg
  • fläskben
  • grisfötter
  • 1 kg
  • kalvlägg
  • 1 kg
  • kycklingdelar
  • 3 liter
  • vatten
  • lök
  • morot
  • blekselleristjälkar
  • purjolök
  • vitlökshuvud
  • lagerblad
  • stjälkar färsk timjan
  • stjälkar slätbladig persilja
  • 1 tsk
  • svartpepparkorn
  • små anklår
  • 1 kg
  • fläskkött, kotlett eller bog
  • grovsalt
  • enbär
  • kvist färska timjanblad
  • lagerblad
  • 2 klyfta(or)
  • vitlök
  • 1 msk
  • svartpepparkorn
  • toulousekorvar eller råa salsicciakorvar
  • torra vita bönor
  • späck
  • 1,5 liter
  • vatten
  • 2 kvist(ar)
  • färsk timjan
  • lagerblad
  • vitlökshuvud
  • 2 msk
  • fett från fläsket och ankan
  • lök
  • stora tomater
  • 1 kvist(ar)
  • färsk timjan
  • lagerblad
  • vita brödsmulor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.