Vi käkade grytan med bulgur och lite smulad salladsost (typ fetaost). Jag misstänkte att den angivna mängden skulle bli lite för mycket för min smak, så jag tillsatte lite i taget tills jag var nöjd med styrkan
Blanda olja, senap, vinäger och honung i en skål och mixa med mixerstav till en tjock vinegrette. Lägg i betorna och häll över vinegrettenoch blanda om ordentligt
Halstra kalvinnanlåret i en mycket het stekpanna utan fett runt om och gnid sedan in det grovt salt. Tvätta och koka sedan betorna i rikligt med vatten tillsammans med krondill
Carpacciopå hälleflundra med grönsakstimbal och sås på gröna ärtorPortioner. Skär hälleflundran i tunna skivor och lägg ut i en cirkel på tallriken, pensla med olivolja
Ja, ni vet ju (om ni har varit med här ett tag att jag fullkomligt älskar Salmalaxoch Riojaviner). Behövde vara med nära och kära vänner som jag kunde prata medoch det var skönt att det var liv och stoj på barnen
Täck med vatten och slå i lite ljus och lite mörk soja, lite ljus vinäger och salta. Gryta på nötkött och potatis går att hitta på många platser i Kina
Kryddningen är orientalisk med bl. Het Chutney på Physalis och HabaneroDetta var egentligen tänkt som en habanerosås men smaken blev precis som en mango chutney, fast hetareoch något mindre söt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.