Carpaccio , Gnocchi med svamp, tryffelgrädde och ruccola & Creme brulee
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Carpaccio 3 propoints
  • 4 portioner
  • 300 gram Oxfilé
  • Balsamicocremé
  • 4 msk Parmesanost
  • Ruccola
  • 15 g Pinjenötter
  • Gnocchi med svamp, tryffelgrädde och ruccola 14 propoints 4 portioner
  • 800 g Matric Gnocchi
  • 400 gram blandad svamp, tex portabello, skogssvamp
  • 2 dl Matlagningsgrädde
  • 2 dl minimjölk
  • 1 tsk tryffelolja
  • 2 scharlottenlök 1 vitlöksklyfta 2 tsk olja
  • 1 msk mjöl
  • 8 msk parmesanost
  • Ruccola
  • Salt & peppar
  • Creme Brulee 10 propoints
  • 4 portioner
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl röd mjölk
  • 60 gram strösocker
  • 1 vaniljstång 4 äggulor 1 msk råsocker
  • Lasagne 9 propoints 6 portioner
  • 500 gram nötfärs
  • 1 burk krossade eller passerade tomater
  • 1 gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 tsk olja
  • Buljongpulver
  • 4 msk ketchup
  • 4 msk tomatpure
  • Salt & peppar
  • 1 tsk oregano
  • 9 lasagneplattor 2 dl minimjölk
  • 2 msk mjöl
  • 2 dl crème fraîche parmesan & vitlök
  • 100 gram riven ost Max 10%

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.