CARBONARA är ett recept som får hela familjen att sucka och tindra med ögonen och här får ni min version på en snabblagad ostig rätt som älskas av både stora och små i vår familj
Koka spaghettin enligt förpackningens anvisningar, men med olivolja i vattnet. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme och stek först baconet tills det blir knaperstekt
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Medan pastan kokar knapersteker du bacon i strimlor. Gjorde en pasta carbonara idag utan grädde. Rör samman äggulorna med den rivna parmesanosten i en stor skål
Smörj en ugnsform med smör, varva carbonaran och pastan. Hacka lök, bacon och körsbärstomater, stek dem på medelvärme i en stekpanna och häll sedan över grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.