Ett ämne som är lite off-topic i en bakblogg, men detkan ändå vara värt att ta upp. När jag bakar med mina pojkar har jag alltid - ALLTID - laddat upp med just ovanstående sinnesbild i huvudet
Då kan man göra hur trista saker som helst. Roligt att se hur oeniga vi var, men vi lyckades ena oss till slut vilka vi tyckte var fina och vilka som vi inte ville ha
Men hur som helst, följ detta recept till himmelriket, du kommer inte ångra dig. Som rubriken avslöjar så kan alltså detta vara det godaste jag nånsin lagat
Ja ja, jag vet att sangria är spanskt, men det är så läskande en varm sommardag. Som förrätt var min plan att göra vietnamesiska vårrullar, som jag tidigare skrivit om hur enkelt det är att göra
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar. - Läs hela inlägget här 1 helt ägg. 1-2 tsk dijongsenap
Hur är status. Håll bara ett extra öga på kakan när den är i ugnen så den inte blir överbakad och bre på chokladkrämen så fort kakan svalnat, sen så är det näst intill bara att njuta av den här godsaken
Rör ner i det uppvispade ägg-sockerDet smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Låt kakan kallna. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Hur man öppnar ytterdörren och hör att köksfläkten går och sedan när man kommer in i köket så luktar det så gott av pytt och gröt och kaffe att man kan smälla av
Till slut kandet kännas som att det sprutar ur öronen, oavsett vad det är för frukt och säsong. Blir du stressad av att rabarbern växer så det knakar och att du har ett överflöd att ta ha hand om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.