1,5 cm
tjock platta. Pudra över lite mjöl och skär i bitar, cirka 6×6 cm 6) Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper och låta jäsa ytterligare cirka 30 minuter 7) Grädda mitt i ugnen i 225 grader i cirka 10 minuter —
mozzarella (valfri sort – vi hade små bollar hemma för tillfället)
källarfranska Ingredienser till 8 st 25 g jäst. Nybakade källarfranskor till frukosten. Idag överraskade jag Oskar med nybakade källarfranskor till frukost och det blev väldigt uppskattat
Snabbjäst källarfranska, ca 16-18 st. Snabbjäst källarfranska, ca 16-18 st 50 g jäst. De här källarfranskorna behöver bara jäsa en gång, vilket gör att de kan bakas samma morgon de ska ätas ifall man är uppe tidigt och inte avlider av hunger
Källarfranska. Vad är väl inte bättre än att få vakna till färskt hembakat bröd till frukost. Dessa bröd går alldeles utmärkt att kalljäsa under natten för att på morgonen gräddas
550 g Falukorv Så hög kötthalt som möjligt. 2 st Tomater. 250 g Mozzarellaost (i bit). 3 deciliter Smetana Eller creme fraiche om du inte hittar smetana
Salt & svartpeppar. Falukorv Caprese - ett snyggt namn för ungstekt falukorv (2 portioner). Falukorv Caprese - ett snyggt namn för ungstekt falukorv (2 portioner). 0,5 zucchini 1 tomat Salt & svartpeppar
Caprese Sallad eller som Italienarna säger “Insalata Caprese” är en vacker och ljuvlig sallad. Jag serverar min sallad på lite annorlunda vis idag och det fick bli en spännande förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.