Caprese & källarfranska
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 25 g mjukt smör
  • 1/2 l ljummet vatten,
  • 37 grader
  • 2 tsk salt
  • 2 msk sirap
  • 4 dl dinkelmjöl
  • 9 dl vetemjöl special
  • 1,5 cm tjock platta. Pudra över lite mjöl och skär i bitar, cirka 6×6 cm 6) Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper och låta jäsa ytterligare cirka 30 minuter 7) Grädda mitt i ugnen i 225 grader i cirka 10 minuter —
  • mozzarella (valfri sort – vi hade små bollar hemma för tillfället)
  • basilikablad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.