Gör ett snitt i laxenoch täck filéerna med röran. I fredags var jag ledig och hade en skön dag hemma i köket med förberedelser inför kvällens tjejemiddag
snarare en något look-alike wannabie medlax. fräs upp lite smör och slunga löken i en minut, tillsätt därefter gurkan ytterligare en minut, smaka av med lite havssalt
Tomater, fetaost med ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilémed. Inte för att vi stoppat i oss obscena mängder med kött, men av någon anledning var fiskintaget lägre än normalt och då gäller det att stilla begäret medebums när vi återvände hem
Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor. Börja med att koka polisen och äggen, skiva potatisen och hacka äggen
Mosa färskostenoch blanda med grönsaksröran. En grönsallad med kallpressad Olivolja och Balsamvinäger samt några skivor smörstekt Aubergine smakade gott till laxen
Blanda i en skål med sockret och häll över vattnet. Fortsätt med de andra tilllbehören. färsk mynta. Hacka räkorna lite grovt och skär laxen i tunna strimlor
Fräs spenat i smör i en gryta, krydda väl med salt och peppar, blanda ner pastan. Servera med sallad. Salta och peppra de rumstempererade laxbitarna, pressa över saften från en ½ lime och lägg dom på grillen
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Fyllning250 g bladspenat 2 klyfta vitlök, hackade 3 msk olivolja 200 g varmrökt lax 250 g ricotta salt peppar. Garnityr500 g räkor med skal 40 g svart stenbitsrom 0,5 citron 3 msk olivolja 30 g dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.