Fyll Barillas okokta cannellonirörmed blandningen, det görs enklast med en sprits. I originalreceptet använder de sig av Barillas egna okokta cannellonirör men jag tar hellre färska lasagneplattor och rullar ihop
Servera cannelloninmed salladen. Skär salladen i bitar och blanda med morötter ochzucchini. Hyvla zucchinin på längden med en osthyvel eller med potatisskalare
Kikärtspasta med tomatsås, zucchiniochvalnötter (vegan). Hetta upp olivolja en en djup stekpanna till medelvärmeoch fräs lök, zucchinioch vitlök tills att löken är helt genomskinlig ochzucchinitärningarna är genommjuka
Cannellonimedzucchiniochvalnötter. Vi har fortfarande en hel del zucchinis kvar att skörda, och tidigare i veckan gjorde vi cannellonimed riven zucchini i
Fyllningrotselleriauberginezucchinibroccolikörsbärstomatergetost, chevrérostade valnötterrostade pumpakärnorärtskott till garneringSkär rotselleri i tärningar och stek på medelhög värme
Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar medzucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginen ochzucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Smaka av med salt och peppar. Servera med en blandad sallad. salt och nymalen svartpeppar. Häll tomatsåsen över pastarullarna och toppa med lite riven ost
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.