Om ni vill ha smalare variant ta hälfen vispgrädde och hälften mjölk. 50 gram smör , eller margarin 250 gram parmesanost , riven 3 krm salt 3 krm peppar Till servering 300 gram pasta , kokt, färsk 3 port kycklingfilé(er) , stekt eller ugnsstekt Köp receptet
Krydda med salt, peppar och ingefära runt om. Men en hel bit fläsk som man kör rätt länge i ugnen kan slå en fläskfile med hästlängder om jag får bestämma
Blanda runt och krydda med salt och peppar. Skär sidfläsket i mindre bitar och stek knaprigt i panna. Som västkustgubbe är jag löjligt förtjust i fisk och skaldjur, dock lagar jag det alldeles för sällan själv
Stek champinjonera tills de får fin yta, lägg i den hackade rödlökenoch svartkålen, stek tills svartkålen blivit mjuk, lägg i det stektasidfläsketoch ta av från plattan
De fräscha räkorna bidrar med konsistens ochrödlöken ger det där lilla extra bettet. Här serverar jag vällagad mat från grunden med endast MSC-märkt fisk, svenskt kött och fågel samt mycket ekologiskt och KRAV-märkt
Salta och krydda med peppar och timjan. Lägg över i en långpanna med bakplåtspapper i botten. Blanda kallt vatten, salt och socker i en stor skål och rör tills saltet och sockret lösts upp
Lägg på plåten tillsammans med auberginen och ringla olja och salt över. Men en sak jag uppskattar mest med helgen är att jag kan ta mig tid att laga den mat som jag länge planerat i mitt huvud men aldig fått tummarna loss till att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.