Cannelloni med spenat
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Cannelloni med spenat
  • 6-8 port 1 sats färsk pastadeg (se recept här) Jag brukar använda varianten som är gjord på ägg.
  •  
  • Till fyllning
  • 500 g fryst bladspenat
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 Kg kesella eller kvarg
  • 1 tsk trocomare örtsalt
  • 3/4 krm mald vitpeppar
  •  
  • Till tomatsås
  • 400-500 g krossade tomater
  • 1 tsk trocomare örtsalt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  •  
  • Till den vita såsen
  • 1 3/4 L standardmjölk
  • 1 dl vetemjöl
  • 10-15 g smör
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm malen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.