Ingredienser 10 g torkad karljohansvamp (blötlagd) 1 knippe basilika 200 g ricottaost 0. 5 st citron 40 g parmesan Salt peppar 250 g cannellonipasta 5 dl tomatsås parmesan Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Igår blev det spenat- ochricottafylldacannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaostoch spenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.