Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Vad vore cannelloni utan italienskt lantbröd med olivolja och balsamico. Hursomhelst, jag fortsätter att drömma genom att laga kycklingcannellonioch detta stod på menyn igår
600 g kycklingfile 30 g torkad karljohansvamp 4 dl vatten 2 schalottenlökar, finhacka 3 vitlöksklyftor, finhacka ½ dl vetemjöl 25 g smör 2 msk olivolja salt & peppar 2 ½ dl sött marsalavin ½ dl vispgrädde 3 msk koncentrerad kycklingfond 2 msk dijonsenap. - Läs hela inlägget här 600 g kycklingfile. 30 g torkad karljohansvamp. 3 msk koncentrerad kycklingfond
Fyll Barillas okokta cannellonirörmed blandningen, det görs enklast med en sprits. I originalreceptet använder de sig av Barillas egna okokta cannellonirör men jag tar hellre färska lasagneplattor och rullar ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.