Smaka av med salt. Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl ost, salt och peppar. 1 st grillad kyckling
Dags att rulla ihop cannellonisarna. Receptet är från delicious magazine med lite modifierat från mig och anpassat just till min ugnsform, förhoppningsvis funkar det lika bra för er
Vad vore cannelloni utan italienskt lantbröd med olivolja och balsamico. Hursomhelst, jag fortsätter att drömma genom att laga kycklingcannelloni och detta stod på menyn igår
Fyll cannellonirören eller lasagneplattorna med såsen. Receptet har inga måttangivelser eftersom detta endast är ett förslag på vad du kan göra med rester från gårdagen
Riv parmesanen och blanda medkyckling, ricottaost och muskot. Min matlust vill inte riktigt komma tillbaka så jag försökte väcka den med en gammal favorit
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.