Servera med ris, kokta gröna ärtor och en god sallad. Strimla paprikanoch stek den lätt. Lägg den stekta purjolöken, den stekta paprikan, de stekta champinjonerna i en ugnsfast form
Smaka av med salt och peppar. Servera med en blandad sallad. salt och nymalen svartpeppar. Häll tomatsåsen över pastarullarna och toppa med lite riven ost
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.