Igår blevdetspenat- och ricottafylldacannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hadeäven i stammarna från basilikan som jag sedanfiskade ut innan såsenhälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Alltså föll det sig så att jag härom kvällenÂhadeenegenhemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirörmeden fyllning av ricottaost och spenat, gratineradeunderettgeneröstlager ostsås
Lägg sedan ut tre okokta lasagneplattorLasagneConSpinaci Barilla. Så här lagar du béchamelsåsen. smält smör i en kastrull, tillsätt mjöl och till sist mjölk
Cannellonimedspenat & ricotta. Passar bra efter all julmat och julmatsrester och rester på det ^_^. Cannellonimedspenat och ricottafyllning - sjukt gott
Una volta cotti gli spaghetti (lasciarli un po’ al dente), farli saltarenellapadellacon la ricotta a fiamma vivace fino a quando il condimento non si sarà amalgamato e distribuito
Ingredienser 10 g torkad karljohansvamp (blötlagd) 1 knippe basilika 200 g ricottaost 0. 5 st citron 40 g parmesan Salt peppar 250 g cannellonipasta 5 dl tomatsås parmesan Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.