Värm ugnen till 200 grader. Lägg tomater och paprikabitar med snittytan upp på en papprad plåt. Blanda olivolja, salt, peppar och socker och ringla blandningen över grönsakerna
Nu närmar sej helgen med stormsteg, känner ni det. Jag kan i alla fall lova att vi tillhör dom i landet som gör det, även om jag har förstått att vi än så länge har fått det ganska lindrigt
. Sååå gott. Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Mina barn älskade detta och även dotterns kompis som var på besök
Skala och hacka löken. Fräs färs och lök i en stekpanna med smör. Rör i tomatpuré och fräs en minut. Häll i grädde, vatten, fond och crème fraiche och koka i 10 minuter
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Hacka löken och skiva selleristjäkarna tunt. Fräs tillsammans med pressad vitlök i olivolja i en gryta tills löken mjuknar
Med bara några få ingredienser kan man på nolltid göra en lagom lyxig fredagsmiddag. På Matplatsen hittade jag inspiration till detta receptet som är små cannelloni fyllda med skinka, zucchini och ost
Fyllning. Skala och hacka löken och fräs i en stekpanna med smör. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt tomatpuré, vatten, salt, peppar och oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.