Smaka av med salt och peppar. Festligt god mat med smaker från skogen. salt och peppar. Smaka av med soja, oxfond och gelé så att såsen får den rätta goda smaken
Platta till sist ut "bollarna" med en stekspade så att de sjunker ihop lite. Knäck äggen i en bunke och vispa i grädden, vänd ner kryddorna och till sist ströbrödet, låt stå och svälla en stund
Blanda alla ingredienser till älgfärsbiffarna i en stor bunke. Men med lite älgfärs i frysen kan du snabbt blanda ihop vanliga "pannbiffar" och servera med te
Mixa såsen med en stavmixer, red av med maizena och smaka av med salt. Gräddsås med kantareller. Tillsätt lök, kryddor, älgfärs, ägg, grädde och dijonsenap i bunken
Någon vanlig, gul kantarell och några rödgula trumpetsvampar följde med i korgen också. men med lite förberedelser funkar det med även om jag skulle föreslå det till en helgmiddag, gärna söndag
Börja med att finhacka timjan och riv osten på rivjärnets grova sida. Servera med hasselbackspotatis, champinjonsås, svartvinbärsgele samt någon god sallad
Jag hade först inte en aning om vad jag skulle göra med älgfärsen och fick improvisera med smaker jag trodde skulle fungera ihop och det blev faktiskt en bra kombination
Servera med plommontomater och några basilikablad. Koka potatisen medan du gör biffarna. Det innebär att frysen är full av bär, svamp och en massa andra godsaker
Paketet med älgfärs låg på diskbänken och tinade. Hacka ett knippe färsk timjan och blanda i. Jag kokade potatisar och morötter som jag pressade och serverade till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.