Men det gick galant ochdressingen höll ihop fint. Det här var ett enkelt sätt att göra dressingen på men jag var hela tiden rädd för att den skulle skära sig, för i vanliga fall brukar man ju tillsätta oljan försiktigt under tiden man vispar
Frisk krispig romansallad dressad med en smakrik salt dressing, knaprigakrutonger, saftig kyckling, rökt fin baconoch tunna flagor av en vällagrad parmesan
Stek baconskivornaknaprigaoch skär i mindre bitar (eller behåll dem hela vid servering). Som sagt, bara rullarna i sig medsvampfyllningenoch grönsaker till är en rejäl måltid i sig, men lite kyckling ochbacon till också kan väl aldrig vara fel
Häll över kycklingen i ugnsformen. Lägg dem med skarven ner i en ugnsform. Lägg på mozzarellaskivorna, vik ihop och linda bacon runt vare ihopvikt filé
Strimla kycklingenoch fräs den i lite matfett. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Strimla kycklingenoch fräs den i lite matfett. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat ochmed god sälta och smak av bacon. Man snöar ofta in på kokt eller stekt, kanske gratäng till helgen eller hasselbackspotatis men denna variant måste jag bara tipsa om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.