Busy Week med Xmas Feelings – Julbord – Julgodis
Pinkladycookbook
Pinkladycookbook
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg potatis av mjölig sort
  • 2 stora gula lökar
  • 250 g ansjovisfilé/
  • ansjovis
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk ströbröd
  • smör
  • 225 g Skala och skär potatis i fina strimlor, vi hade en maskin, tur det Skala och skiva löken tunt.
  • 50-60 min Min kollega L skar citrusmarinerad lax och grilljerade julskinkan. Vi dukade i matsalen och dekorerade med apelsiner och ljuslyktor och pepparkakor.
  • 1 stor burk coctailbär
  • 1 klick creme fraiche
  • 1 msk majonäs
  • 3 dl vispad grädde.
  • 1/2 påse amerikansk grönsaksblandning.
  • 2 dl Marschmellows vita/ färgade man kan ta rosa tomtar
  • 3 krossade digestivekex
  • 1 dl salta jordnötter
  • ½ dl pistagenötter
  • ½ dl mandel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.