Burrata – Zeta lanserar krämig delikatessmozzarella från södra Italien
Det gröna köket
Det gröna köket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 29 kr
  • 7 dl finstrimlad vitkål
  • 1 liten morot
  • 1 liten rödlök
  • 1 dl creme fresh
  • 1/2 dl majonäs
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 tsk socker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 3 dl finkornig bulgur
  • 2 stora knippor
  • 1/4 knippa färsk mynta
  • 1 st
  • o tomat
  • 6 msk citronsaft
  • 4 msk olivolja salt och peppar
  • 5 dl valnötter eller cashewnötter
  • 20 urkärnade dadlar
  • 1 dl raw kakao
  • 1 tsk äkta vaniljpulver
  • 1 nypa havssalt
  • 2 msk vatten eller mer
  • 1/2 grönkål
  • 2 mska olivolja
  • 1/4 tsk flingsalt
  • 4 portioner Till
  • Till
  • 200 gr färska lasagneplattor
  • 2 gula lökar
  • 3 st klyftor vitlök
  • 1 msk olivolja
  • 400 g hela konserverade tomater
  • 0,5 tsk torkad oregano
  • 0,5 tsk torkad basilika
  • 1 krm riven muskot
  • 0,5 tsk salt
  • 4 portioner
  • 6 vitlöksklyftor
  • 1 bit ingefära
  • 1 gul lök
  • 2 chilifrukter
  • 2 palsternackor
  • 4 tomater olivolja
  • och smör till stekning
  • 3 msk
  • 5 dl yoghurt
  • 2 msk grönsaksbuljongpulver
  • 2 dl vatten
  • 1/2 blomkålshuvud
  • 1 röd paprika
  • 2 pa
  • 1 mogen banan
  • 2 ekologiska ägg
  • 3 msk keso
  • 1 nypa salt
  • 2 msk smör
  • 4-5 portioner Till
  • 45 minuter
  • 1/2 tsk salt
  • 3 salladslökar
  • 1/4 purjolök
  • 1 tsk tabasco
  • 1 kruka koriander
  • 1 röd paprika
  • 2 msk
  • 1 msk
  • 2 avokado
  • 1 dl jordnötssmör
  • 50 g bladspenat
  • 1/2 rödkålshuvud
  • 1 krm mald svartpeppar
  • 4-5 portioner
  • 100 gram smält smör
  • 2-3 msk socker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl havregryn
  • 4-5 syrliga äpplen
  • ½-1 tsk kanel
  • 225 grader Till
  • 4 portioner Till
  • 45 min
  • 125 gram smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 msk vatten
  • 1 gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 50 gr strimlade soltorkade tomater i olja
  • 75 gram gröna oliver
  • 75 gram svarta oliver med kärna
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 1 tsk salt
  • 4 st ägg
  • 1 dl riven
  • 7 dl ha
  • 1 dl solrosfrön
  • 1/2 dl hela linfrön
  • 1 msk kanel
  • 1/2 msk malen kardemumma
  • 1 dl vatten
  • 3 msk rapsolja
  • 1-2 msk flytande honung
  • 2 dl cashewnötter
  • 2 dl mandel
  • 1 dl paranötter
  • 1 tsk kanel
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 dl hackad torkad frukt
  • 4.0 st
  • 30 min Portioner
  • 100 g smör
  • 2 1⁄2 dl strösocker
  • 2 st ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.