Burgare provencal på surdegsbröd
winendine.se
winendine.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer)
  • Burgare
  • 120 gram tonfisk burk
  • 6 anjovisfiléer med en msk juice
  • 500 gram köttfärs, gärna från Hälsingestintan
  • 100 gram kokt skinka
  • 1 pkt bacon (150 gram)
  • 1 ägg Persilja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 surdegsbaguette
  • Sallad
  • 10 gröna oliver
  • 10 svarta oliver
  • 1 stor rödlök eller flera små
  • 1/4 huvud bladsallad
  • 8 körsbärstomater Persilja
  • Olivolja
  • Balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.