Jag ahde lite surdegsbröd som jag rostade i min Kitchen Aid brödrost som jag fick när jag fyllde år. 2 rostade surdegsbröd, en över och en under äggsalladen. 2 rostade surdegsbröd
Lägg upp dem på en tallrik. Skär filén i 2 centimeter tjocka skivor. Bryn hastigt i hälften av smöret. Skiva och stek champinjonerna i resten av smöret
Stjälp upp bröden på stenen/plåtarna, skåra dem. Låt brödet kallna på galler. Sätt ugnen på 280 grader, lägg in en baksten eller sätt in dubbla plåtar i ugnen
Denna förrätt blir en härlig öppning på middagen med ett par mjälla skivor färsk lax, hettan från pepparroten och syran från äpple fint ackompanjerat av en skiva smörstekt surdegsbröd med en len honungsfraiche som avrundar i gommen
Häll upp degen på bordet, arbeta så lite som möjligt med degen. Mumsigt och enkelt surdegsbröd. Lägg bröden på plåt med bakplåtspapper och täck med plast
Servera hamburgarna med oståsen tillbehören och gärna ketchup gjord på röda vinbär. 1Hamburgare500 g fett vildsvinskött, grovmalet 1 msk ketchup 1 msk senap, dijonsenap salt, efter smak svartpeppar, grovmalen, efter smak 1 msk bladperslija, finhackad. 1Serveras med8 hamburgerbröd, små 1 rödlök, skuren i tunna skivor 8 skivor bacon, knaperstekt 2 tomater, tunt skivade lite ruccolasalladHamburgare. Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem
En till variant på vegetarisk burgare. Här är recept på Kålrots- och portabelloburgare. Forma smeten till burgare och stek de i ugnen, 175 grader, ca 20-30 minuter, eller tills burgarna blir fasta och får en fin yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.