Inlägget Glutenfrigranola med kokos och kakao dök först upp på A Big Heart & Soul - Jessica Clarén. Glutenfrigranola med kokos och kakao – gör den själv
Häll upp i en fin burk eller kanske en cellofanpåse med ett fint band om. Tja, granola är rostad och mysli är en orostad blandning, men eftersom jag blandar både rostat och orostat så blir det ju faktiskt en grysli
God glutenfrigranola är inte fel att äta till frukost eller ha på brunch-bordet. )Jag brukar förvara hemmagjord müsli eller granola i denna plåtburk som jag en gång i tiden köpt müsli från Saltå Kvarn
God glutenfrigranola gjorde jag igår. Låt granola svalna. 6 dl glutenfri hafregryn. Rosta/torka granola i 170 grader, ca 30-35 minuter eller tills allt blir torrt och krispigt. 6 dl glutenfri hafregryn
Addera rostade kokosflingor och frystorkade bär när granolan är klar eller servera med färska bär. 150 g glutenfria havregryn/boveteflingor/hirsflingor (blanda fritt)
Addera rostade kokosflingor och frystorkade bär när granolan är klar eller servera med färska bär. 150 g glutenfria havregryn/boveteflingor/hirsflingor (blanda fritt)
Häll upp i långpanna. Hacka nötter och mandel grovt. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda honung, olja och vatten i en annan bunke och häll sedan över de torra
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Klicka upp smeten på en plåt och bre ut den till en fyrkant, strö på frön om du önskar. När jag ska till jobbet cyklar jag förbi en Kiwibutik, dom har en sorts fryst glutenfritt bröd och det är alltid slut eller kanske aldrig påfyllt
Det kan ta ett par minuter, men ge inte upp. Botten. Lägg alla ingredienser till botten i en mixer och pulsmixa tills smeten är nästan jämn och håller samman
Så säger du bara för att du vill äta upp alla själv. För tillfället är jag inne i en brownieperiod. Det är ju så gott och jag vill bara experimentera fram nya varianter utav det
Låt svalna helt på galler innan de skärs upp. Här är recept på Glutenfria frallor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.