Bullar
I Lindies kök
I Lindies kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 för ett par veckor sedan
  • 700 gr mjölk
  • 120 gr jäst 250 gr socker 200 gr smör, rumstempererat 24 gr kardemumma 16 gr salt 1550-1600gr vetemjöl special Remons (fyllning) 250 g mandelmassa 200 g smör, rumstemperarat 140 g vit sirap 60 g marsán vaniljkrämspulver 30 g vatten Smaksättning
  • 1 Kanel
  • 5 minuter Låt degen vila i bunken, täckt med plastfolie,
  • 30 minuter Baka ut valfria bullar
  • 30-60 minuter beroende på värmen i rummet
  • 8-10 minuter och längder i
  • 14-16 minuter Låt dina goda bullar sedan svalna på galler

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.