Buljongkokt panerad rotselleri med brynta champinjoner, äggcréme och syltad lök
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g rotselleri
  • 1 liter vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 lagerblad
  • ½ dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2½ dl panko eller ströbröd
  • 1 tsk + 1 tsk salt
  • 300 g små champinjoner
  • 1 msk smör
  • 3 msk rapsolja
  •  
  • Syltad lök
  • 1 liten rödlök
  • 1/4 ättikssprit 12%
  • ½ dl socker
  • 1 dl vatten
  •  
  • Äggcréme
  • 2 ägg
  • 3 msk majonnäs
  • 2 krm äppelcidervinäger
  • 2 krm salt
  •  
  • Garnering
  • Smörgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.