Bulgur köfte i tomatsås (Sulu köfte)
Yasemins Kök
Yasemins Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 2 dl bulgur
  • 250 gr köttfärs
  • 1 st gul lök
  • 1 st ägg
  • Salt, peppar, ev. någon starkare krydda ex. chilipeppar
  • Gör så här
  • 1 Riv löken med hjälp av rivjärnet.
  • 2 Blanda bulgur, köttfärs, ägg, lök, salt, peppar och chilipeppar och arbeta ihop tills det blir slätt.
  • 3 Koka 6 dl vatten i en kastrull.
  • 4 Lägg i purén och köften och koka på svag värme i ca 20 min Salta lite i slutet och låt det småkoka lite till innan du lyfter bort den från värmen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.